Oldalak

2010. március 25., csütörtök

Havasalföld éttermei.

Keresztúri Házisonka  és Házikolbász. Lőttek a fogyókúrámnak.:)
Mennyire is különbözik Havasalföld Erdélytől.
Itt a szalonnát nevezik sonkának. Mekkora kenguruk hejj!

Caru' cu bere. Ez egy híres-neves fővárosi vendéglő. 30 euróért meglehet vacsorázni, sőt még egy-egy liter sört is meglehet inni. Egy hatalmas 19-ik századi stílusban bútorozott terem. Egy cipóban szolgálták fel a fuszujkalevest. Természetesen vereshagymát is adtak mellé. Érdekes volt megenni a tányért...Mátyás korban volt ez egyébként divat.
9 kor megszólalt a rezesbanda, 20 pincér, kukta, szakács felvonult, a teremfőnök bemutatta a csapatát, és ezek után visszavonultak.
Enni kell ha meghalunk is, Együnk hát!
Az Angyalát!

Nincsenek megjegyzések: