Oldalak

2008. november 4., kedd

Tamás Bátyó kunyhója

1790, USA, Alabama Állam, MacBauer gyapot ültetvény.
350 becsületes néger szedi a gyapottat, a kellemes napsütéses délutánon. A szél és a tegnap esti lug kellemesen simogatja az arcukat.A kedves, humoros hajcsár bácsi közéjük csap az ostorral hogy kicsit feldobja a hangulatot. Azonnal kivirágzik a jókedv, egy blues nóta csendül fel, és a motivált munkástömeg egyre gyorsabban, hatékonyabban dolgozik. Este fincsi moslék-vacsora vár rájuk és a kényelmes tetves munkás-barakk. A szerencsésebbek még vizet is kapnak!
1865, USA. Észak Dél ellen, polgárháború.
Jim Craw törvények 1865-1877 között lettek beiktatva. Ugye a liberális Északi államok legyőzték a gonosz rabszolgahajcsár Déli államokat, felmentvén ez által 4 millió művelt, értelmiségi néger rabszolgát. Rendkívüli idők jártak, rendkívüli törvényekre volt szükség. A négereket egy egyenjogúság látszatával kellett ámítani, de ugyanakkor keretek között kellett ezt a 4 milliós embertömeget tartani. Így születettek meg a Jim Craw törvények.
1964, USA : négerek lepik el az utcákat, a rendőrökkel harcolva, egyenjogúságot követelve. Zavaró volt számukra hogy nem használhatták a fehérek WC-jét, és ezért tüntettek.
Martin Luther King, Malcolm X (Malcom Little, El-Hajj Malik El-Shabazz), Barak Obama a legnevesebb néger „szabadságharcosok”, szimbolumok.
2008, USA: Az Egyesült Államok elnöki választások előtt van. Barack Hussein Obama, muzulmán néger, a demokrata párt jelöltje harcol John McCain, fehér republikánus jelölt ellen.
Valószínű hogy a néger megnyeri. Végülis miért ne, a demokrata párton belül 2 jelölt indult: Hillary Clinton, Bill Clinton volt amerikai elnök felesége, versus Barack Hussein Obama. Egy nő és egy néger közül kellett elnök-jelöltet választaniuk. A néger nyert.
Szerintem az elnökválasztásokat is megnyeri.
.
2040, USA, Bronx, USA új Fővárosa
Snoop Dogy Junior amerikai elnök kihirdette a kötelező kokainfogyasztás törvényt. Íme egy pár mellékcikkely:
1.1.1.Minden állampolgár köteles félautomata UZI géppisztolyt magánál hordani,
1.1.2 Az uj nemzeti himnusz „Fuck You all, motherfuckerrs”
1.1.3. A fehérek rezervátumokba költöznek, ahol a 200 éves rabszolga-hajcsárkodásért bűnhődnek, és a koka farmokon kötelesek dolgozni.
2.1.1 Az új nemzeti sport a szipózás, hozzávalók: kokain, néger repp zene és kiskorúak.
Íme egy demográfiai táblázat az amerikai néger lakosságról az utóbbi 200 évben

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Te hülye vagy!