Oldalak

2009. december 10., csütörtök

És mégis, mik voltunk születésünk előtt?

Valódi nevem Samyaza, és a csillagokból jöttem. 
Az írnok hazudott! Visszajöttünk hogy jóvá tegyük eltorzított valóságotokat.

Velük együtt jötte vissza.

Amazarak kuruzsló, a füvek-fák, gyökerek rejtett erejét ismeri.
Armers a bűbájos átkok titkait ismeri.
Barkayal a csillagok állását kutatja.
Akibeel pedig a titkos jelek szakértője

Tamiel az éjszaka egét kémleli. 
Azayel a fémek, fegyverek kovácsa.
És Asaradel a hold  mozgásának ismerője..

Összesen kétszázan jöttünk, íme egypár név: Urakabarameel,  Ramuel, Danel, Azkeel, Sarakmyal, Batraal, Anane, Zavebe, Samsaveel, Ertael, Turel, Yomyael, Arazeal.


De az ősi ellenség készenlétben állt. Köztetek élnek, kerítéseket építenek az agyatokba.

Uriel, félelmet és lármát hintett maga körül.
Rafael, a földi lények szellemét uralta.
Raguel, a világot és a csillagokat büntette.
Mihály a virtusok őrzője és a épek parancsnoka.

Sarakiel a bűnösökért felelős.

Gábriel, a kaszárnya parancsnoka.

Hallgassátok mondanivalómat!


Nem létezik Idő, Tér sem. Irányok vagy akadályok. Az, amit ti elmének neveztek nem képes viszonyítási alapok nélkül működni, ahhoz hogy mozgásról beszélhessetek időre,térre és mértékegységekre van szükségetek.
Kitaláltátok azt hogy 'Idő' annak érdekében hogy az eseményeket egy közös skálára erőszakoljátok.

Kerítések, normák, korlátok, fizika törvényei. szekvenciális megközelítés. Önmagatokat, az elméteket gúzsba kötitek hamis mesterséges elméletekkel, mércékkel. Az agyatok 10% át sem használjátok. Belülről korlátozzátok ezt, nehogy megvilágosodjatok. Amikor rádöbbentek majd , hogy sem idő, sem tér, sem fent-lent, sem a kvantum mechanika, sem az antigravitonok   nem relevánsak, ezeket mind ti képzeltétek oda magatoknak, ámítottátok és ringattátok magatokat abban a hitben, hogy a sok kutatás által közelebb kerültö a világegyetem titkához. 
Mint  a macska, amikor észreveszi hogy este sötét van, és reggelre mindig visszajön a fény. Azt hiszi hogy mindezeket a gazdája okozza.
Amikor a tudás fájából haraptak, megnyílt a szellem...megszűntek a kerítések az elménkből...

Kik is vezetik ezt a világot? Akik eladták a lelküket.
Mi van akkor, ha a bibliai lélek-eladás valójában egy metafora arra, hogy mi történik amikor  a tudás hatalmába kerülsz?
Mi van akkor ha Faustus nem a lelkét adta el, valójában, hanem az elméjét nyitotta meg?
És a legfontosabb, miért van az hogy a legtöbb keresztény vallás a zárt elme, önmegtartoztatás, kutatás nélküli buzgó hit felé tereli a nyájat?
A megnyilt elme tudást jelent. És a tudás a legnagyobb hatalom.
Samyaza vagyok, és beleharaptam az almába.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem kell feltetlenul erteni azt amit irsz. Mert legtobb esetben nem erti az olvaso, hogy mit akarsz mondani. A szavaid mondatokat formalnak, a mondatok szovegeket ...osszefuggo szovegeket, megsem ertjuk, vagy csak azt szeretnenk, hogy megertsuk minden gondolatodat, de valojaban ugy tudjuk megerteni, ha nem gondolkodunk es nem tervezunk elore ertelmet neki. Es aki ismer ugy is tudja mit akarsz, aki nem, meg csak talalgat, vagy ugy tesz, mintha ertene, pedig nem is tudja milyen csoda vagy te! Csak egyedi lelek vagy te, akit nehez elfogadni es nehezen tudod te is onmagadat elfogadni es a kornyezetedet...mert idegen vagy az idegenek kozott! Ha kiraly lennel, orszagod eros lenne, ha szegeny lennel, mindenki felne toled, ha szep lennel, mindenki teged irigyelne, ha rossz lennel, mindenki ovakodna toled...egyik sem vagy es megis minden egyben...Ha nem foglalkoznak veled, nem befolyasolod oket, ha megismernek, felni kezdenek toled...mert az igazi belul lakot, elrejted es soha nem tarod fel...vagy nem is letezik? Ki o? Sugd meg nekik, hogy letezik es remenykedjenek abban, hogy megmutatkozik egyszer! Emeld orcadat a nap fele es hagyd hogy fenyesitse meg!