Oldalak

2009. szeptember 10., csütörtök

Let's twist again.


Sok mindent elfelejtettem...Elfelejtettem a Zorbát, elfelejtettem az idegen tájak örömét, már nem emlékszem az Alpok halk suhogására, a Kolostorok emléke is elmosódott már. Szomorú az a tény, hogy szinte minden, ami a múltban mindennapinak számított, az utóbbi egy évben kimaradt..Kimaradtak a bulik, kimaradtak az utazások, Az Angyalka sem jött el,a Karácsony egy zavaros ködfoszlány volt, a Szilveszter egy kudarc volt. Errare humanum est in perseverare dementis...Cicero dixit. Dixit, non facit, mondta, nem csinálta, mindenki ezt teszi.


Az idén nem volt Tavasz sem, nem volt Húsvét...A Nyár is kimaradt.Ürügyek százai, vékony, hitvány érvek...anyagi kifogások...Mi rosszabb vajon, az hogy egy év kimarad az életedből, vagy az amikor erre rádöbbensz?Mi rosszabb, az hogy egy időre feladtad azt ami számodra addig jó volt, annak reményében hogy még jobb lesz, vagy az amikor visszatérsz az előző állapothoz?A felszabadulás, a reggeli Brandenburgi Koncert, a régi ihlet visszatérése, a Blog, a vers, az életkedv. Mindennek van egy létezési ciklusa, a növényeknek, az állatoknak, a plutónium atomoknak.Az emberi léleknek is.Néha kiakad.


De újraindul...


Az ősz hosszú. Jön a tél. Bepótolom a kimaradást. Kiegyenlítem önmagammal a számlát.
Sajnos nem mindegy hogy önmagunknak hazudunk, a körülöttünk élőknek, vagy egyszerűen nem tudatosodik bennünk a saját magunk félrevezetése.


Ébresztő gyerekek, az életet nem elcseszni, csak egy van belőle és elég rövid is'''


.Nem idióta kompromisszumokat kötni, egy jobb, közös jövő nevében, nem megalázkodni, nem feladni a saját értékrendszerünket. Nem vagyunk megváltók, nem taposhatunk másnak a szellemi , lelki világába bakancsokkal, nem változtathatjuk más személyiségét.Fiuk, kutyából szalonna nem lesz.De szalonnából sem lesz kutya, ez így is érvényes.


Ami neked jó, az talán a másikat zavarja.Miért énekel Demis Roussos oroszul? megártott neki az Uzó...http://www.youtube.com/watch?v=W0kQ4B1PM3o

Nincsenek megjegyzések: