Oldalak

2009. szeptember 21., hétfő

Wundervolles Leben.Mein Leben.

Hétfő reggel, Bukarest központja, 4ik emelet.
Manic Monday. A kedves szomszédnak eszébe jutott hogy Kábeltévét kéne lopni és eme nemes szándék végrehajtásához szüksége van a  padláskulcsra, ugyanis a kedves UPC kábelszolgáltató ott tartja a Varázsdobozt, amiből oly ingyen a kábeltévét lopni lehet...És a kulcs nálam maradt.
Poén TV...modern zene, magyar zene...a reggeli Cappuccino illata már betöltötte a szobát.
Eme koszos Bukarest kellős közepén, 2 millió idegen között, lehet magyarul is ébredni.. Fantázia kérdése.
Hallgatom a zenémet, iszom a forrócsokimat.  Vagy Kapucsínó lenne mégis? Bestiák? Valami új magyar együttes lehet. Áldott legyen az UPC és a Pannónia csomag. Hogyan  is élhettem eddig magyar TV nélkül?  Fincsi csoki.
Fő a virslim.
Egy elveszett magányos lélek sms-ét olvasom. Lelkem, vegyél magadnak magyar TV csomagot, és ne bolygasd a múltat, ő sem bolygat már  téged. Kell a játékszered mert más játszik vele?Grow fucking up!
Süt a napocska! Hétfőn reggel süt a napocskám! Egész héten sütni fog és mindennap rám fog mosolyogni és sugaraivalsimogatni fogja az arcomat. Ez egy profi hét lesz.
Isteni napsütés. Összel mintha fényesebben, erőteljesebben sütne. A reggel illata.
Mit is fogok csinálni? Hm. Eccer blogot írok. Aztán egyet dolgozom, hallám a fizut érdemlem-e meg. Aztán vagy Bowling, vagy Sörözés. Holnap Kukturalizálódom. Szerdán néptánc-te buta gonosz mezőségi, úgyis megtanullak! Aztán lehet mozi.

Virsli mustárral. Yuuuuummmmy!
Ez a sznob Dijoni mustár csíp.A hazai 'plasztikborkányos' jobb.
És a hétvége...ez a hétvége lesz a világ legszuperebb és legéslegcsipikésebb hétvége! Hihihi..
De ez még titok!
Holnap hajnalig tralalalaaaa
Cool Tv...érdekes név egy TV csatornának.
Ma mindenkit szeretek. Kivéve az idióta szomszédomat aki felébresztett hogy elkérje a padláskulcsot.
Hejhóóó hejhóóóóó  ez a hétfő milyen jóóóóó

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csimpi es dr.S. beszelgetese

Csimpi:-En nem tudom mi tortenthetett Csampival,komolyan mondom nem ismerek ra!
dr.S.:-Hogy erted ezt Csimpi, mi tortent?
Csimpi:-Csampit, olyan regen ismerem...tudok rola sokmindent...hogy a grizgaluskamat szereti, hogy regen hagymat ettem vele a szalonna melle es,hogy rumos forrocsokit ittunk kettesben es,hogy a furdovize kicsit hidegebb, mint amit en szeretek, de inkabb vacogtam miatta es azt,hogy megcsikolt es huzta a hajam es a bajuszat en vegtam le, hogy szep legyen, mikor megy pakolni Zsuzsinak a buta dolgait ahelyett,hogy tolem bucsuzott volna el rendesen, de en azt sem bantam...ez volt o, igy kellett...Es most, most teljesen megvaltozott...Es tetszik! nagyon tetszik! Nagyon edes,aranyos, gyenged,kedves es nem beszel velem durvan...illetve csak akkor, amikor el akar tavolitani magatol olyankor, amikor ugy erezni megint veszelyesen kozel kerultem hozza!
dr.S.:-Hat Csimpi,idovel mindenki valtozik...
Csimpi:-De vajon en milyen lehetek az o szemeben? O olyannak lat-e amilyen vagyok valojaban? talan mas kepet mutatok es masmilyen vagyok...egyszer majd megkerdezem...